Αραφήνειος αγώνας δρόμου 2018

4ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2018

 

Προκήρυξη Αγώνα

 

Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π., σε συνεργασία με την Golden Run προκηρύσσουν για τέταρτη συνεχή χρονιά τη διεξαγωγή αγώνων δρόμου 5 και 10 χλμ. σε δημόσιο δρόμο καθώς και παιδικού αγώνα δρόμου 1.000 μ. με την ονομασία «4οςΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟY 2018»..  Η εκδήλωση θα έχει κοινωνικό σκοπό και τα έσοδά της θα διατεθούν για τη βοήθεια των απόρων του Δήμου.

Ο αγώνας απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης και τη συμβολή της στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή  11 Μαρτίου 2018

Ώρα εκκίνησης αγώνα   5χλμ: 10:15. π.μ.

Ώρα εκκίνησης αγώνα 10χλμ: 9:00 π.μ.

Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα: 9:10 π.μ.

Σημείο εκκίνησης - τερματισμού: Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Ραφήνας  

Ώρα προσέλευσης: Έως και μία ώρα πριν τον αγώνα (Για το Κολυμβητήριο ο δρόμος θα είναι προσπελάσιμος έως στις 8:45 π.μ). 

Διαδρομή: Και στις 2 αποστάσεις η διαδρομή θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο Ραφήνας. Το μήκος των διαδρομών είναι μετρημένο και η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας και εθελοντές.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αγωνίσματα - κατηγορίες συμμετεχόντων:

1.000 μ. Αγοριών  - Κοριτσιών Δημοτικού (Γεν. 2007 έως και 2012)

1.000 μ. Αγοριών - Κοριτσιών Γυμνασίου (Γεν . 2003 έως και 2006)

5.000 μ. Ανδρών - Γυναικών (Γεν. από το έτος 2002 και μεγαλύτεροι/ες)

10.000 μ. Ανδρών - Γυναικών (Γεν. από το έτος 2002 και μεγαλύτεροι/ες)

 

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ.

Στον παιδικό αγώνα η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως και 15 ετών. Όλοι οι τερματίζοντες στον παιδικό αγώνα θα επιβραβευτούν με αναμνηστικό μετάλλιο.

Για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 16 ετών και έχουν καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση οφείλουν όλοι να έχουν εξεταστεί προηγουμένως από γιατρό.

Ανώτατο όριο συμμετοχών - Όριο εγγραφών: Στους αγώνες θα υπάρξει όριο εγγραφών που ορίζεται σε 1000 συμμετοχές για τον αγώνα των 5 και 10 χλμ. και 200 συμμετοχές για τον παιδικό αγώνα των 1000 μ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Ηλεκτρονικά στο e-mail: dopaprafina@yahoo.gr

 

Φόρμα εγγραφής:

https://docs.google.com/forms/d/1VVQAYzJMtm506C7WHPPjAt3lDlJt4en3njNYC6zx0rY/edit?usp=sharing

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής άνοιξαν ήδη και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018.

Οι εμπρόθεσμες συμμετοχές για να είναι έγκυρες θα πρέπει να συνοδεύονται με την απόδειξη καταβολής του ποσού των 8 ευρώ.

Η καταβολή θα γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 6461-010002-043 - Δικαιούχος: Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Αραφήν, ή στα γραφεία του Συλλόγου, στο κολυμβητήριο Ραφήνας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 π.μ. - 15.00 μ.μ.. Το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφεται στο έντυπο κατάθεσης και η απόδειξη πληρωμής θα αποστέλλεται στο e-maildopaprafina@yahoo.gr. Τα στοιχεία του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφονται ακόμα και όταν γίνεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων..

Παραλαβή αριθμών συμμετοχής: Η διάθεση και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται την παραμονή του αγώνα, 10 Μαρτίου 2018, ημέρα Σάββατο από 10.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ από το Κολυμβητήριο Ραφήνας.

Κατά την παραπάνω ημερομηνία στον ίδιο χώρο το Restaurant Oasis θα παραθέσει, από τις 18.30 μέχρι 21.00, ΔΩΡΕΑΝ δείπνο υδατανθράκωσης - PastaParty.

Παροχές για τους συμμετέχοντες

·         Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο και μπλουζάκι του αγώνα (T - Shirt).

·         Στους πρώτους τρεις νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης των δρόμων των 5 και 10 χλμ θα απονεμηθεί κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα.

Τροφοδοσία:  Στη διαδρομή και για τις δυο αποστάσεις (5χλμ και 10χλμ) θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας με νερό και παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα των 5 χλμ σε 45' και τον αγώνα των 10 χλμ σε 1 ώρα και 30 λεπτά. Σε περίπτωση υπέρβασης του παραπάνω χρονικού ορίου θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 1.000 μ. είναι ΔΩΡΕΑΝ και ολοκληρώνεται με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στο dopaprafina@yahoo.gr ή την ημέρα του αγώνα ως και μία ώρα πριν την έναρξη, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών (200). Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dopap-rp.gr  ή επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο τηλ. 22940 26073 ή στο dopaprafina@yahoo.gr

 

 

Για την οργανωτική επιτροπή

O Πρόεδρος (Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου)       Βαγγέλης Μπουρνούς

Ο Διευθυντής Αγώνα                                                Βασίλης Σπαντούρος

διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 2017

Δείτε τα επίσημα αποτελέσματα των αγώνων ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ στα 5 και 10 km που πραγματοποιήθηκαν στις 02/04/2017.

διαβάστε περισσότερα

Οι διαδρομές των αγώνων

Δόθηκε στην δημοσιότητα η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον 3ο Αραφήνειο αγώνα Δρόμου 2017 την Κυριακή 2 Απριλίου.

Η διαδρομή θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού (Κολυμβητήριο Ραφήνας) και οι δρομείς θα κινηθούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.Το μήκος της διαδρομής είναι μετρημένο και η διεξαγωγή του αγώνα θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας και εθελοντές ενώ οι δρόμοι θα είναι κλειστοί κατά την διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων.
Δείτε αναλυτικά την διαδρομή των αγώνων στους παρακάτω χάρτες (Ολόκληρη η διαδρομή αφορά τα 10χλμ. Όσοι αγωνιστούν στα 5χλμ θα κάνουν στροφή στη γέφυρα του πάρκου Καραμανλή στο ποτάμι)

Το πρόγραμμα και οι χορηγοί των αγώνων


08:00πμ Έναρξη προσέλευσης συμμετεχόντων
09:10πμ Ενημέρωση αγωνιζομένων και συμμετεχόντων
09:20πμ Συγκέντρωση συμμετεχόντων στον αγώνα των 10 χλμ. στο χώρο εκκίνησης
09:30πμ Εκκίνηση αγώνα 10 χλμ.
09:40πμ Εκκίνηση παιδικού αγώνα 1000 μ
09:50πμ Ολοκλήρωση παιδικού αγώνα 1000 μ
10:40πμ Συγκέντρωση συμμετεχόντων στον αγώνα των 5 χλμ. στο χώρο εκκίνησης
10.45πμ Εκκίνηση αγώνα 5 χλμ.
11.00πμ Ολοκλήρωση αγώνα 10 χλμ.
11.50πμ Ολοκλήρωση αγώνα 5 χλμ.
12:30μμ Απονομές
13:00μμ Τέλος εκδήλωσης

Η πρόσβαση για το κολυμβητήριο θα είναι εφικτή μέχρι τις 9.00!!! < /div>

διαβάστε περισσότερα

3ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017

3ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2017

 

Προκήρυξη Αγώνα

Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π., σε συνεργασία με τη Golden Run προκηρύσσουν για τρίτη συνεχή χρονιά τη διεξαγωγή αγώνων δρόμου 5 και 10 χλμ. σε δημόσιο δρόμο καθώς και παιδικού αγώνα δρόμου 1.000 μ. με την ονομασία «3ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ 2017». Η εκδήλωση θα έχει κοινωνικό σκοπό και τα έσοδά της θα διατεθούν στη βοήθεια των απόρων του Δήμου.

Ο αγώνας απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης και τη συμβολή της στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας.

Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ώρα εκκίνησης: Οι αγώνες θα διεξαχθούν το πρωί της Κυριακής 2 Απρ 2017. Το ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί έγκαιρα από την ιστοσελίδα του Δήμου. www.dopap-rp.gr.

Σημείο εκκίνησης - τερματισμού: Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Ραφήνας.

Ώρα προσέλευσης: Έως και μία ώρα πριν τον αγώνα. Στον περιβάλλοντα χώρο του Κολυμβητηρίου Ραφήνας θα υπάρξει χώρος στάθμευσης, ικανός να φιλοξενήσει όλα τα αυτοκίνητα των συμμετεχόντων. Η πρόσβαση στο κολυμβητήριο θα αποκλειστεί από την Αστυνομία Ραφήνας αρκετή ώρα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα.

Για την ομαλότερη διεξαγωγή της διοργάνωσης όλοι οι δρομείς να βρίσκονται στην εκκίνηση το αργότερο 15 λεπτά πριν την έναρξη του κάθε αγώνα.

Διαδρομή: Και στις 2 αποστάσεις η διαδρομή θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Κολυμβητήριο και οι δρομείς θα κινηθούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Το μήκος των διαδρομών θα είναι μετρημένο και η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας.

Για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να κινούνται μέσα στον οριοθετημένο χώρο καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων θα είναι ελεύθερη στους υπόλοιπους δρόμους της πόλης

Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αγωνίσματα - κατηγορίες συμμετεχόντων:

1.000 μ. Αγοριών  - Κοριτσιών Δημοτικού (Γεν. 2005 έως και 2010)

1.000 μ. Αγοριών - Κοριτσιών Γυμνασίου (Γεν . 2002 έως και 2004)

5.000 μ Ανδρών - Γυναικών (Γεν. από το έτος 2001 και μεγαλύτεροι/ες)

10.000 μ. Ανδρών - Γυναικών (Γεν. από το έτος 2001 και μεγαλύτεροι/ες)

Χρονομέτρηση:         Στον αγώνα θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με chip βρίσκεται κολλημένο πίσω από τον αριθμό συμμετοχής σας, το οποίο δεν θα πρέπει να επιστρέψετε μετά τον αγώνα. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και να χρονομετρηθείτε θα πρέπει να τοποθετήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας στο ύψος του στήθους (παραμάνες θα υπάρχουν μέσα στον φάκελο που θα παραλάβετε), να μην τον καλύψετε με κάποιο ρούχο και να μην τον αλλοιώσετε με κανέναν τρόπο. Ενδιάμεσα της διαδρομής του αγώνα θα υπάρξει σταθμός χρονομέτρησης και το πέρασμα - χρονομέτρηση από εκεί θα αποτελεί επιπρόσθετη απόδειξη συμμετοχής και καταγραφής ενδιάμεσου περάσματος.

Ομαδική κατηγορία (Golden Team):

Εκτός από τις ατομικές συμμετοχές, στους δρόμους των 5 και 10 χλμ θα υπάρχει και ομαδική κατάταξη. Έπαθλα θα δοθούν στις 3 πρώτες ομάδες με την προϋπόθεση ότι θα έχουν τερματίσει 6 τουλάχιστον δρομείς από κάθε ομάδα οι οποίοι και θα βαθμολογηθούν. Πρωταθλήτρια ομάδα (Golden Team) θα ανακηρυχθεί εκείνη που θα συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς. Η σειρά της γενικής κατάταξης του κάθε δρομέα θα αντιστοιχεί και στους βαθμούς που θα συγκεντρώνει για την ομάδα του. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα επικρατεί εκείνη η ομάδα της οποίας ο 6ος κατά σειρά δρομέας θα έχει καλύτερη γενική κατάταξη από τον αντίστοιχο 6ο δρομέα της ισοβαθμούσας ομάδας. Η βαθμολογία στην ομαδική κατάταξη θα γίνεται ανεξαρτήτως φύλου και ηλικιακής κατηγορίας.

Στους δρόμους των 5 και 10 χλμ θα εκδοθούν αποτελέσματα ανά ηλικιακή κατηγορία.

Κόστος συμμετοχής: 8,00 ευρώ.

Στον παιδικό αγώνα η συμμετοχή είναι δωρεάν. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 6 - 15 ετών. Όλοι οι τερματίσαντες στον παιδικό αγώνα θα επιβραβευθούν με αναμνηστικό μετάλλιο.

Για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 16 ετών και έχουν καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη. Σε κάθε περίπτωση οφείλουν όλοι να έχουν εξεταστεί προηγουμένως από γιατρό.

Ανώτατο όριο συμμετοχών - Όριο εγγραφών: Στους αγώνες θα υπάρξει όριο εγγραφών που ορίζεται σε 1000 συμμετοχές για τον αγώνα των 5 και 10 χλμ. και 200 συμμετοχές για τον παιδικό αγώνα των 1000 μ.

 

Δηλώσεις συμμετοχής: Για να δηλώσετε συμμετοχή σε ένα από τα αγωνίσματα του 3ου ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ 2017 πατήστε ΕΔΩ

Η ημερομηνία έναρξης δηλώσεων συμμετοχής θα ανακοινωθεί σύντομα με Δελτίο Τύπου από την ιστοσελίδα του Δήμου www.dopap-rp.gr.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 29 Μαρτίου 2017.

 

Οι εμπρόθεσμες συμμετοχές για να είναι έγκυρες θα πρέπει να συνοδεύονται με την καταβολή του ποσού των 8,00 ευρώ.

Η καταβολή θα γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς με αριθμό 6461-010002-043 - Δικαιούχος: Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Αραφήν, ή στα γραφεία του Συλλόγου, στο κολυμβητήριο Ραφήνας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 08.00 π.μ. - 15.00 μ.μ.. Το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφεται στο έντυπο κατάθεσης και η απόδειξη πληρωμής θα αποστέλλεται στο e-mail dopaprafina@yahoo.gr. Τα στοιχεία του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφονται ακόμα και όταν γίνεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων.

Προσοχή: Αν δεν κατατεθεί το αντίτιμο συμμετοχής δεν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στον αγώνα.

Διαδικασία Παραλαβής αριθμών συμμετοχής: Η διάθεση και παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνεται την παραμονή του αγώνα, 1 Απριλίου 2017, ημέρα Σάββατο από ώρας 10.00 π.μ. έως 18.30 μ.μ από το Κολυμβητήριο Ραφήνας, που θα είναι και ο χώρος εκκίνησης και τερματισμού.  Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή είναι η επίδειξη αποδεικτικού πληρωμής. Για την παραλαβή πακέτου συμμετοχής τρίτου είναι απαραίτητη η προσκόμιση των αντίστοιχων δικαιολογητικών.

ΠΡΟΣΟΧΗ:   Σε περίπτωση που κάποιο από τα προσωπικά στοιχεία συμμετοχής δεν είναι σωστά πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής σας. Καμία διόρθωση στοιχείων δεν θα γίνει πριν από την έναρξη του αγώνα.

Κατά την παραπάνω ημερομηνία στον ίδιο χώρο και στο restaurant Oasis θα παρατεθεί από τις 18.30 μ.μ. μέχρι 21.00 μ.μ. δείπνο υδατανθράκωσης Pasta Party με 3 ευρώ το άτομο.

Παροχές για τους συμμετέχοντες

    Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο και μπλουζάκι του αγώνα (T - Shirt).

    Στον πρώτο τρείς νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης των δρόμων των 5 και 10 χλμ καθώς και στις 3 νικήτριες ομάδες θα απονεμηθεί κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα.

Χώρος προθέρμανσης: Η προθέρμανση μπορεί να γίνεται εντός του περιβάλλοντος χώρου του κολυμβητηρίου καθώς και στους γύρω δρόμους από αυτό.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας και παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Σας παρακαλούμε όπως μετά από την χρήση να καταβληθεί προσπάθεια τα μπουκάλια να πετάγονται σε κάποιο κάδο ανακύκλωσης ή κοντά σε αυτόν, προκειμένου να διατηρήσουμε την πόλη και το περιβάλλον καθαρό.

Μετά τον τερματισμό παρακαλούμε όλοι οι συμμετέχοντες να παραστούν στην τελετή λήξης και τις απονομές των επάθλων.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα των 5 χλμ σε 45' και τον αγώνα των 10 χλμ σε 1 ώρα και 40 λεπτά. Σε περίπτωση υπέρβασης του παραπάνω χρονικού ορίου θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 1.000 μ. είναι δωρεάν και ολοκληρώνεται με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στο dopaprafina@yahoo.gr ή την ημέρα του αγώνα ως και μία ώρα πριν την έναρξη υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών (200). Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους.

Χρήσιμες πληροφορίες: Η πρόσβαση στο Κολυμβητήριο της Ραφήνας είναι σχετικά εύκολη. Το Κολυμβητήριο βρίσκεται επί της οδού Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης Θ. Σκαλοπάτι Ραφήνα (βλ. Σχήμα 1) και σε απόσταση 35χιλ. από το κέντρο της Αθήνας.

Μπορεί κανείς να προσέλθει και με το αστικό λεωφορείο που έχει αφετηρία - ξεκινάει από το Πεδίο του 'Αρεως και καταλήγει στο κέντρο της πόλης.

Η απόσταση από την αποβίβαση μέχρι τον χώρο της εκκίνησης είναι περίπου 1500μ. (10-12 λεπτά περπάτημα). Για επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια  και τον προβλεπόμενο χρόνο διαδρομής επισκεφτείτε τη σελίδα των υπεραστικών ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΉΣ http://www.ktelattikis.gr/

Στον περιβάλλοντα χώρο του Κολυμβητηρίου υπάρχει άπλετος χώρος στον οποίο μπορούν να καθίσουν οι φίλοι & συγγενείς των δρομέων προκειμένου να παρακολουθήσουν τους τερματισμούς των δύο αγώνων και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες όλων των δρομέων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dopap-rp.gr  ή επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο τηλ. 22940 26073 ή στο dopaprafina@yahoo.gr

 

Για την οργανωτική επιτροπή

O Πρόεδρος (Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου)       Βασίλης Πιστικίδης

Ο Διευθυντής Αγώνα                                                Βασίλης Σπαντούρος

 

διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5 km (03/04/2016)

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα του Αραφείνιου δρόμου 5 km που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10 km (03/04/2016)

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα του Αραφείνιου δρόμου 10 km που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2016

Προκήρυξη Αγώνα

Ο Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου και ο Δ.Ο.Π.Α.Π., σε συνεργασία με τη Golden Run προκηρύσσουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τη διεξαγωγή αγώνα δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ. σε δημόσιο δρόμο και παιδικού αγώνα δρόμου 1.000 μ. με την ονομασία «ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟY 2016».  Ο αγώνας θα έχει κοινωνικό σκοπό και τα έσοδά του θα διατεθούν στη βοήθεια των απόρων του Δήμου. 

Ο αγώνας απευθύνεται σε αθλητές αλλά και σε όλους τους αθλούμενους και μη, ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης που θέλουν να νιώσουν τη χαρά της άθλησης και τη συμβολή της στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας. 

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 3 Απριλίου 2016
Ώρα εκκίνησης αγώνα: 10:00 π.μ.
Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα: 10:10 π.μ.
Σημείο εκκίνησης - τερματισμού: Κολυμβητήριο Δήμου Ραφήνας  
Ώρα προσέλευσης: Έως και μία ώρα πριν τον αγώνα
Διαδρομή: Η διαδρομή θα είναι κυκλική με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού και οι δρομείς θα κινηθούν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και της ευρύτερης περιοχής. Το μήκος της διαδρομής είναι μετρημένο και η διεξαγωγή του αγώνα θα επιτηρείται από την Αστυνομία Ραφήνας. 

Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Αγωνίσματα - κατηγορίες συμμετεχόντων:
1.000 μ. Αγοριών  - Κοριτσιών Δημοτικού (Γεν. 2004 έως και 2009)
1.000 μ. Αγοριών - Κοριτσιών Γυμνασίου (Γεν . 2001 έως και 2003)
10.000 μ και 5.000μ. Ανδρών - Γυναικών (Γεν. από το έτος 2000 και μεγαλύτεροι/ες)

Ηλικιακές κατηγορίες: 
Στον αγώνα καθιερώνονται οι εξής ηλικιακές κατηγορίες:
Ανδρών: 16-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60 και άνω
Γυναικών: 16-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60 και άνω

Ομαδική κατηγορία (Golden Team): 
Έπαθλα θα δοθούν στις 3 πρώτες ομάδες με την προϋπόθεση ότι θα έχουν τερματίσει 6 τουλάχιστον δρομείς από κάθε ομάδα οι οποίοι και θα βαθμολογηθούν. Πρωταθλήτρια ομάδα (Golden Team) θα ανακηρυχθεί εκείνη που θα συγκεντρώσει τους λιγότερους βαθμούς. Η σειρά της γενικής κατάταξης του κάθε δρομέα θα αντιστοιχεί και στους βαθμούς που θα συγκεντρώνει για την ομάδα του. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, θα επικρατεί εκείνη η ομάδα της οποίος ο 6ος κατά σειρά δρομέας θα έχει καλύτερη γενική κατάταξη από τον αντίστοιχο 6ο δρομέα της ισοβαθμούσας ομάδας. Η βαθμολογία στην ομαδική κατάταξη θα γίνεται ανεξαρτήτως φύλου και ηλικιακής κατηγορίας. 

Κόστος συμμετοχής: 8,00 ευρώ. 
Δικαίωμα συμμετοχής στον παιδικό αγώνα έχουν παιδιά ηλικίας 6 - 15 ετών ενώ για τον αγώνα των 10 και 5  χλμ. δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι άνω των 16 ετών και έχουν καταβάλει το αντίτιμο συμμετοχής. Όλοι οι συμμετέχοντες θα τρέξουν με δική τους ευθύνη.
Ανώτατο όριο συμμετοχών - Όριο εγγραφών: Στον αγώνα θα υπάρξει όριο εγγραφών που ορίζεται σε 1000 συμμετοχές για τον αγώνα των 10 χλμ. και 5 χλμ. και 200 συμμετοχές για τον παιδικό αγώνα των 1000 μ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Ηλεκτρονικά στο e-mail dopaprafina@yahoo.gr 

Η ημερομηνία έναρξης δηλώσεων συμμετοχής θα ανακοινωθεί σύντομα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016. 

Οι εμπρόθεσμες συμμετοχές για να είναι έγκυρες θα πρέπει να συνοδεύονται με την καταβολή του ποσού των 8,00 ευρώ.

Η καταβολή θα γίνεται στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Eurobank με αριθμό 0026.0378.51.0200190636  (Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Περιβάλλοντος Δ.Ο.Π.Α.Π.)  ή  στα γραφεία του Οργανισμού που στεγάζονται στο Πνευματικό Κέντρο (Αραφηνίδων Αλών και Έλλης Αλεξίου) Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8:00π.μ. - 14.00μ.μ.. Σε κάθε περίπτωση το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα θα πρέπει να αναγράφεται στο έντυπο κατάθεσης και η απόδειξη πληρωμής θα αποστέλλεται στο e-mail dopaprafina@yahoo.gr.

Προσοχή: Αν δεν κατατεθεί το αντίτιμο συμμετοχής δεν θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στον αγώνα. Ακόμα και όταν γίνεται ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων πρέπει να αναγράφεται το όνομα του συμμετέχοντα. 

Όριο εγγραφών: Στον αγώνα θα υπάρξει όριο εγγραφών που ορίζεται σε 1.000 άτομα για τον αγώνα των 10  και 5 χλμ. και 200 για τον αγώνα 1.000 μ. των παιδιών. 

Παροχές για τους συμμετέχοντες
●Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν θα απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.
●Στα 2 σχολεία του Δήμου Ραφήνας ένα πρωτοβάθμιας κι ένα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή σε τερματίσαντες μαθητές - αθλητές θα δοθεί αθλητικό υλικό.
●Στον πρώτο νικητή - νικήτρια της γενικής κατάταξης και κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο, μετάλλιο και δίπλωμα, ενώ στους δεύτερο και τρίτο, μετάλλιο και δίπλωμα.
●Στον αγώνα θα βραβευθεί όπως και την πρώτη φορά ο Golden Winner με βαρύτιμα έπαθλα που θα απονεμηθούν από την Golden Run στους 3 πρώτους νικητές και τις 3 πρώτες νικήτριες, όπως αυτοί θα προκύψουν ανεξαρτήτως της θέσης που θα καταλάβουν στον αγώνα, με συνυπολογισμό δεδομένων ηλικίας και επίδοσης στον αγώνα με βάση την καλύτερη παγκόσμια ηλικιακή επίδοση. 

Τροφοδοσία:  Στη διαδρομή του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας και παροχή ιατρικών υπηρεσιών.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 1 ώρα και 45 λεπτά. Σε περίπτωση υπέρβασης του παραπάνω χρονικού ορίου θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 1.000 μ. είναι δωρεάν και ολοκληρώνεται με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στο dopaprafina@yahoo.gr ή την ημέρα του αγώνα ως και μία ώρα πριν την έναρξη υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει συμπληρωθεί το όριο συμμετοχών (200). Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dopap-rp.gr  ή επικοινωνήστε με την οργανωτική επιτροπή στο τηλ. 22940 26073 ή στο dopaprafina@yahoo.gr 

Για την οργανωτική επιτροπή

O Πρόεδρος (Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου) 
Βασίλης Πιστικίδης

Ο Διευθυντής Αγώνα
Βασίλης Σπαντούρος


Κατεβάστε το ΕΝΤΥΠΟ: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, συμπληρώστε το και στείλτε το στο e-mail dopaprafina@yahoo.gr 

ΙΓ-ΑΡΑΦΗΝΕΙΑ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΙΓ ΑΡΑΦΗΝΕΙΑ»

Στον μαγευτικό χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 23 Μαΐου τα δέκατα τρίτα ΑΡΑΦΗΝΕΙΑ. Οι μεγαλύτεροι σε συμμετοχές  κολυμβητικοί αγώνες στην Ανατολική Αττική και σημείο αναφοράς για τον υγρό στίβο και τους λάτρεις αυτού.  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε όριο αντίστοιχης διοργάνωσης. Δέκα ομάδες από όλη την Αττική συμμετείχαν στους αγώνες - ΔΑΣ Αραφήν, Παναθηναϊκός, Εθνικός Γυμναστικός, Δελφίνια Περιστερίου, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, ΑΝΟ Αργυρούπολης, 'Αρτεμις 78, Α.Ο.Ωκεανός, Α.Κ.Ο. Βάρης-Βάρκιζας, Γ.Α.Σ.Ιάσων.

διαβάστε περισσότερα

Αθλητικά Κέντρα

διαβάστε περισσότερα

Κλειστά Γυμναστήρια

διαβάστε περισσότερα


ΑΡΧΙΚΗ | Επικοινωνία | Νομικές Διατάξεις |