ΙΓ-ΑΡΑΦΗΝΕΙΑ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ «ΙΓ ΑΡΑΦΗΝΕΙΑ»

Στον μαγευτικό χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 23 Μαΐου τα δέκατα τρίτα ΑΡΑΦΗΝΕΙΑ. Οι μεγαλύτεροι σε συμμετοχές  κολυμβητικοί αγώνες στην Ανατολική Αττική και σημείο αναφοράς για τον υγρό στίβο και τους λάτρεις αυτού.  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε όριο αντίστοιχης διοργάνωσης. Δέκα ομάδες από όλη την Αττική συμμετείχαν στους αγώνες - ΔΑΣ Αραφήν, Παναθηναϊκός, Εθνικός Γυμναστικός, Δελφίνια Περιστερίου, Ν.Ο. Βουλιαγμένης, ΑΝΟ Αργυρούπολης, Άρτεμις 78, Α.Ο.Ωκεανός, Α.Κ.Ο. Βάρης-Βάρκιζας, Γ.Α.Σ.Ιάσων.
Η ομάδα κολύμβησης του ΔΑΣ Αραφήν συμμετείχε με 45 αθλητές και αθλήτριες. Κατέκτησε την 1η θέση στα μετάλλια και τη βαθμολογία, με 2η την ομάδα της Αργυρούπολης και τρίτη την ομάδα του Ωκεανού. Τα κορίτσια του συλλόγου κατέλαβαν και την 1η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ25 Μικτή Ομαδική με 2η την ομάδα της Αργυρούπολης και 3η του Ιάσων Νικαίας.  
  
Η διοργάνωση για μια ακόμα χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στην τεράστια εμπειρία των διοργανωτών, αλλά κυρίως στους ακούραστους γονείς της ομάδας κολύμβησης του ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έδωσαν  το καλύτερο εαυτό τους.  Στην αθλητική γιορτή της πόλης, εκτός από τα παιδιά  τους γονείς  και τους θεατές που παρευρέθηκαν, πραγματοποίησαν απονομές ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Παλπατζής, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας και φυσικά ο οικοδεσπότης Πρόεδρος του ΔΑΣ Αραφήν Δημήτρης Μισοκοίλης.   
                          
Συγχαρητήρια στο ΔΟΠΑΠ και τον ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ και σε όλους όσους συνέβαλαν στην εξαιρετικά επιτυχημένη αυτή διοργάνωση!


ΑΡΧΙΚΗ | Επικοινωνία | Νομικές Διατάξεις |