Η παγκόσμια ημέρα Φάρων

Η παγκόσμια ημέρα Φάρων, 20/8/ 2017, ήταν μία μέρα που οι περισσότεροι φάροι στην Ελλάδα άνοιξαν τις πόρτες τους στο κοινό για ξενάγηση.

Ο ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου ορμώμενος από αυτήν την ευκαιρία, οργάνωσε μία πραγματικά πολύ όμορφη εκδρομή στο Φάρο Λαυρίου στη θέση Βρυσάκι.

Ο χώρος ανήκει στο Ναυτικό και όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου, στο χώρο δεν επιτρέπεται η προσέλευση.

Οι υπεύθυνοι Φαροφύλακες μας ξενάγησαν μέσα και έξω από τον Φάρο και μοιράστηκαν μαζί μας εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες για τη ζωή τους εκεί.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την καλή παρέα, την ωραία θέα και την πρώτη εμπειρία μέσα σε φάρο.

Η εκδρομή συνδυάστηκε με βόλτα στο υπέροχο Λαύριο.

Τέτοιες εκδηλώσεις όχι μόνο ενώνουν και δραστηριοποιούν τους δημότες μας, αλλά και έχουν πολύ μεγάλο πολιτιστικό και κοινωνικό ενδιαφέρον.

Η εκδρομή ήταν δωρεάν για το κοινό.

Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν και χαιρόμαστε που πέρασαν τόσο όμορφα.
Ο ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει και άλλες παρόμοιες εξορμήσεις και το Χειμώνα.

Όσοι δημότες Ραφήνας-Πικερμίου, και όχι μόνο, θέλουν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις,  μπορούν στις αρχές κάθε μήνα να ενημερώνονται από το site του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου: www.rafina-pikermi.gr, το site του ΔΟΠΑΠ: www.dopap-rp.gr, αλλά και όλα τα ηλεκτρονικά μέσα (irafina.gr, rpn.gr, κτλ).

Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να δώσει την ηλεκτρονική του διεύθυνση συμπληρώνοντας ειδική φόρμα στα γραφεία του ΔΟΠΑΠ για να ενημερώνεται προσωπικά για κάθε νέο του Δήμου μας.ΑΡΧΙΚΗ | Επικοινωνία | Νομικές Διατάξεις |