Θερμές ευχαριστίες από τον Δ.Ο.Π.Α.Π.

Μαγικό και με υψηλές προδιαγραφές ήταν φέτος το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Ραφήνα, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την πλατεία της Ραφήνας, η οποία είχε φορέσει τα γιορτινά της και ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Αυτή η μεγάλη επιτυχία εκτός από του οργανωτές οφείλεται και σε πολύ μεγάλο βαθμό αρχικά στη Δημοτική Φιλαρμονική που για άλλη μια φορά μάγεψε τον κόσμο με τις μελωδίες της, στη Διασχολική χορωδία που αποτελούνταν από μαθητές από τα σχολεία του Δήμου μας και που με πολύ λίγες πρόβες πρόσφεραν  αυτό το αποτέλεσμα, στο τμήμα χορού του Αθλητικού Συλλόγου του Ν. Βουτζά, «Πρόοδος» με την υπέροχη χορογραφία τους και στη χορωδία ΙΔΕΟΤΕΧΝΟ που έκλεισαν μελωδικά το εορταστικό πρόγραμμα της βραδιάς.

Επίσης μεγάλο μέρος της επιτυχημένης βραδιάς οφείλεται στον Νικό Ζιώγαλα που ερμήνευσε τα γνωστά του τραγούδια και κατενθουσίασε τον κόσμο και στον Γιάννη Μαυρίδη για την παρουσία του στην εκδήλωση.

Τους ευχαριστούμε όλους θερμά  για τις ωραίες στιγμές που χάρισαν σε όλο τον κόσμο με τον ενθουσιασμό, την διάθεση και το ταλέντο τους.

Οι εκπλήξεις και οι εκδηλώσεις συνεχίζονται…

Να είστε όλοι εκεί


ΑΡΧΙΚΗ | Επικοινωνία | Νομικές Διατάξεις |