Αραφήνειος- Ευχαριστήριο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, ο 4ος Αραφήνειος δρόμος με εκκίνηση και τερματισμό το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας. Αθλητές από όλες τις ηλικίες πήραν μέρος στους αγώνες των 1.000 μέτρων αλλά και των 5 και 10 χιλιομέτρων. Ένα αγώνα που έκανε ρεκόρ συμμετοχών αλλά και χρόνων!

Η αθλητική αλληλεγγύη, το αθλητικό ιδεώδες, η συνεργασία και  ομαδική δουλειά κέρδισαν για άλλη μια χρονιά το στοίχημα στον Αραφήνειο δρόμο που πλέον αποτελεί θεσμό στον δήμο μας.

Μια αθλητική γιορτή που δεν θα μπορούσε να έχει τόση επιτυχία χωρίς τη δική σας συμμετοχή και στήριξη.
 
Ευχαριστούμε θερμά:
·  Τον Οργανισμό Λιμένος Ραφήνας και τη Διευθύνουσα Σύμβουλο Αικατερίνη Αδαμοπούλου, όπως επίσης και τη λιμενική αρχή για την άριστη συνεργασία.
·  Την Αστυνομία Ραφήνας.
· Την Γενική Κλινική Ταξιάρχαι και τον επιστημονικό του υπεύθυνο Δημοτικό Σύμβουλο Μάκη Βουδούρη που παρείχαν την ιατρική κάλυψη των αγώνων.
· Τους εργαζομένους στον Δήμο και τον Δ.Ο.Π.Α.Π. που ξεπέρασαν για άλλη μια φορά τον εαυτό τους
· Το πλήθος των εθελοντών που με υπομονή και προθυμία βοήθησαν να ξεπεραστούν τα οποιαδήποτε προβλήματα (ΕΘΟΡΠ, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, ΔΑΣ Αραφήν, Κινηματογραφική Λέσχη, ΣΑΡ, Συλ. Τριγλιανών, Σύλ. Κρητών και τόσους άλλους απλούς πολίτες)
· Την Φιλαρμονική Ρ-Π
· Τον Σύλλογο Γυναικών Ιωνίδες


ΑΡΧΙΚΗ | Επικοινωνία | Νομικές Διατάξεις |